News

19/08/2017Important message for Micro Max

Micro – én Mini Max rijders opgelet !

Heb jij dit jaar nog niet kunnen deelnemen aan een BMC of BNL wedstrijd, omdat de Belgische en Nederlandse reglementen technisch niet overeenkomen? Wij bieden iedereen nu de mogelijkheid om alsnog mee te rijden.

In overleg met de Belgische Rotax importeur is besloten dat zij een pakket voor de Micro Max rijders GRATIS aanbieden. Dit pakket voldoet aan het Belgische reglement. Het enige waar jullie voor dienen te zorgen is de motor en natuurlijk het chassis.

Over de motorzegel doen wij helemaal niet moeilijk. Zolang er maar een Rotax zegel aan de motor bevestigd is, ongeacht van welk land.

Het pakket houdt in :

  • Correcte kabelboom
  • Correcte ECU (CDI)
  • Correcte carburateur
  • Correcte ontsteking

Wist je overigens dat het inschrijfgeld voor een BNL wedstrijd slechts € 250,= bedraagt? Voor dit bedrag rijdt je twee(!) complete wedstrijden. Eentje op zaterdag en de tweede op zondag. En dat op 1 set MOJO C2 banden.

En heb je onze trofeeën van de vorige wedstrijden al gezien? Die zijn zo mooi dat ze eigenlijk niet mogen ontbreken in jouw prijzenkast! Daarnaast hebben wij voor iedere Micro Max deelnemer een leuke gadget welke we bij de prijsuitreiking uitdelen. Daar boven op verloten we ook nog prachtige prijzen, waaronder Alfano Cronometers en Alfano Bandenspanningsmeters. En je maakt kans op een BELL helm en een MIR Race suit.

Overtuig jij jouw papa en mama om eens deel te nemen aan de BNL en/of BMC wedstrijden? Dan ben je van harte welkom. En besluit je om deel te nemen aan de BMC wedstrijd van 16-17 september op het prachtige circuit van Mariëmbourg, dan betaal je geen inschrijfgeld voor deze wedstrijd.

Stuur een korte email naar info@bnlkartingseries.com of info@belgianmaxchallenge.be zodat we jouw helpen met de aanmelding.

Heb je nog vragen over het technische aspect ? Neem dan contact op met Roel Keunen van GKS via sales@gks.be

Wellicht tot snel !